Frigørelsesværktøjer

Ved trafikuheld eller katastrofer med sammenstyrtede bygninger er det ofte svært at redde og frigøre de tilskadekomne. Hurtigt, fleksibelt og effektivt frigørelsesudstyr kan være den afgørende faktor for, om den tilskadekomne frigøres og får den fornødne lægehjælp i tide.

Lotek A/S er dansk eneforhandler af Holmatro Rescue og fører fuldt program i frigørelsesudstyr til alle tænkelige formål. Med det rette frigørelsesudstyr har redningsfolkene de optimale vilkår for at kunne frigøre og redde tilskadekomne; uanset om der er tale om fastklemte personer i trafikuheld eller personer, der er fanget under sammenstyrtede bygninger.

Holmatro Rescue er et bredt sortiment af særdeles innovative produkter, der blandt andet omfatter hydrauliske rednings- og frigørelsesværktøjer i form af hydrauliske donkrafte, løftepuder og forskellige former for klippeværktøjer. Sortimentet omfatter her blandt andet specielle frigørelsesværktøjer, der kiler bilens A og B-stolper fra hinanden og dermed gør frigørelsen lettere end med konventionelt frigørelsesværktøj. Holmatro har desuden udviklet den specielle CORE™ teknologi, der sikrer hurtig og effektiv til- og frakobling af frigørelsesværktøjerne.

Kontakt os pr. telefon eller email og hør mere om vores løsninger frigørelsesværktøjer og klippeværktøjer. Bestil alternativt et opkald fra én af vores konsulenter.

 

 

Kontakt


Lotek A/S,

Marine og Beskyttelsesafdelingen,

Tlf. +45 70 13 52 00, mabe@lotek.dk
Links


Holmatro Vehicle Rescue


Sitemap